Ingrediente:
2 aripi
2 pulpe
2 cepe
3 morcovii
un cartof mai mic
100 g fasole verde
un gogoşar mai mic
20 ml pastă de roşii
o mână de tăiţeii
secretul gustului cu gust de găină
verdeaţă
borş şi smântână.
Apa în care a fiert carnea,nu o aruncaţi.Tăiem ceapa şi o punem la călit,cât se căleşte ceapa,răzălim morcovii şi adăugăm totul peste ceapă.
Lăsăm să se călească împreună cam 5 minute,punem gogoşarul tăiat mărunt,pasta de roşii,puneţi secretului gustului şi puţină apa în care a fiert carnea.Lăsaţi să fiarbă 10 minute şi puneţi toată apa ce a rămas de la carne.
Carnea de pe pulpe o luaţi de pe os şi o tăiaţi,aripile le lăsaţi aşa,nu luaţi carnea de pe ele,adăugaţi tot spre sfârşit.Adăugăm cartoful tăiat cubuleţe,fasolea verde si tăiţeii.
Şi lăsaţi să fiarbă.Smântâna o frecăm cu un gălbenuş.Adăugăm carnea,lăsăm să clocotească 5 minute împreună.Trageţi de o parte şi adăugăm borş,verdeaţă şi smântână.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu