luni, 3 decembrie 2012

Chec Aperitiv

Ingrediente:
200 g şuncă
200 g măsline maron sau negre
150 g telemea sărată
1 gogoşar roşu
6 ouă
1 pliculeţ praf de copt
6 linguri făină
piper
Mod De Preparare:
Tăiaţi şunca cubuleţe mici,măslinele le tăiaţi pe jumătate,iar gogoşarii i-am scurs bine de zeamă şi îi tăiaţi tot cubuleţe mici.Brânza o daţi pe răzătoarea mică.
Bateţi albuşurile spumă tare,adăugaţi gălbenuşurile pe rând şi făina cernută cu praful de copt,amestecând uşor,de jos în sus.
Daţi şunca,măslinele şi gogoşarii prin făină şi le amestecaţi uşor în compoziţie de pandişpan împreună cu brânza.
Îmbrăcaţi o tavă de cozonac cu hârtie de copt,şi turnaţi amestecul.Introduceţi tava în cuptorul preîncălzit pentru 1 oră,la foc potrivit.Scoateţi din tavă,desprindeţi hârtia,şi lăsaţi să se răcească.