luni, 3 decembrie 2012

Cotlet Brâncovenesc

Ingrediente:
800 g muşchi de viţel
200 g bacon 
3 ardei graşi(roşu,verde,galben)
1 pachet de unt
800 g cartofi
300 ml smântână
sare
piper
Mod De Preparare:
Muşchiul de viţel se taie în 2 sau 3 bucăţi şi se bate cu ciocanul de şniţele,punând o folie alimentară la batere.Ardeii se spală şi se taie julien.
Pe bucăţile de carne punem felii de bacon,ardeii tăiaţi julien,condimentăm şi formăm rulouri.Călim rulourile în unt până îşi schimbă culoarea uşor.Punem rulourileîntr-un vas de lut cu sosul format şi dăm la cuptorul încins dinainte.
Cartofii se fierb în coajă,îi curăţăm şi îi călim pe foc în smântână timp de 5-10 minute.Îi dăm şi pe ei la cuptor într-un alt vas până se gratinează.
Servim rulourile cu garnitura de cartofi.