luni, 3 decembrie 2012

Omletă Cu Cartofi Şi Parmezan

Ingrediente:
5 ouă
3 linguri parmezan
1 legătură pătrunjel verde
5 cartofi 
ulei pentru prăjit
sare
piper
Mod De Preparare:
Curăţăm,spălăm şi tăiem cât mai subţiri cartofii.Într-un castron batem ouăle,adăugăm sare şi piper după gust şi parmezanul şi amestecăm ingredientele.
Spălăm şi tăiem mărunt pătrunjelul,îl punem peste ouă,apoi amestecăm din nou.
În tigaie încingem bine uleiul şi prăjim un pic cartofii pe ambele părţi,apoi îi răsturnăm în castron peste ouă.Amestecăm bine şi răsturnăm amestecul în tigaie.Ca orice omletă,o prajim pe ambele părţi şi o servim caldă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu